Ab Memorial toer 2023

Geef je snel op voor de Ab memorial toertocht op zondag 4 juni 2023

Op zondag 4 juni zal de derde Ab memorial toertocht worden georganiseerd. Ab motoren zal samen met vrienden van Ab (oprichter van Ab motoren) ter nagedachtenis aan hem een mooie en vooral gezellige toertocht organiseren. Dit jaar is ervoor gekozen om de tocht van 160 kilometer te laten beginnen en eindigen bij Ab motoren in Zoeterwoude. Vanaf 9 uur zullen wij verzamelen bij Ab motoren en vanaf 10 uur kunnen de eerste deelnemers de tocht gaan rijden. Een week van te voren sturen wij per email de professioneel uitgezette route naar je toe. Je mag de route helemaal op eigen gelegenheid en tempo rijden. Natuurlijk houden wij ons allemaal aan de snelheidslimiet en zorgen wij dat iedereen weer veilig terug komt. Bij terugkomst bij Ab zorgen wij voor muziek, eten en drinken. De borrel met eten zal tot 18 uur duren.

ย 

Dit jaar beloofd extra bijzonder te gaan worden, aangezien Ab motoren met amateurbier brouwers een eigen bier heeft ontwikkeld. Deze zullen wij tijdens de Ab memorial toertocht graag aan jullie presenteren. Vorig jaar hadden wij 130 deelnemers en dit jaar hopen wij jou ook te zien. Ben je erbij, vul dan het aanmeldformulier in en wij sturen een week van te voren de route en aanvullende informatie toe! Tot 4 juni.

NB: wij gaan ervan uit dat je na inschrijving aanwezig zal zijn bij de Ab memorial toertocht. Super leuk! Wij zorgen dus voor eten, drinken en vertier en hopen dan ook dat je erbij bent. Eigenlijk logisch, want klanten van Ab zijn niet van suikerย ๐Ÿ˜Šย en laten zich niet door een paar druppels regen tegenhouden. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, laat het dan tijdig weten.

De aftermovie 2022